Güvenlik kameraları güvenli mi?

Düzenleyen:
Güvenlik kameraları  güvenli mi?

TEKNOLOJİ Haberleri

Güvenlik sistemleri uzmanı ve ARMED Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, güvenlik kamera sistemlerinin izin belgesi olmayan firmalarca kurulmasının çok büyük zafiyetlere yol açabileceğini belirterek kullanıcıları uyardı

Güvenlik sistemleri uzmanı ve ARMED Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, güvenlik kamera sistemlerinin izin belgesi olmayan firmalarca kurulmasının çok büyük zafiyetlere yol açabileceğini belirterek kullanıcıları uyardı. Son yıllarda güvenlik kameralarına olan tabelin yükseldiğini ifade eden Yılmaz, bu işi yapanların sayısının da arttığına dikkat çekti. Yılmaz “Güvenlik kamerası taktırırken, önce firmanın geçmişine bakın. Valilikten alınan, Alarm Merkezi Kurma ve İşletme Yeterlilik Belgesi denilen bir belge var. Bu belge çok önemli; çünkü emniyet yetkilileri iş yerinize gelip denetliyorlar. Biraz daha ucuz olsun diye belgesi olmayan bir firmaya iş yaptırırsanız, cihazlar kayıt yapmamış olabilir, görüntü kaybına sebep olabilir veya sıkıştırılmış kayıt yaparlar. Hatta hack’lenebilir bile. Güvenlik sistemlerini kurdururken aslında tehdit altında olma ihtimaliniz çok yüksek” dedi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...