Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'dan güzel haber

Düzenleyen:
Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'dan güzel haber

MAGAZİN Haberleri

'Çocuklar Duymasın'ın vazgeçilmez ikilisi Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, detayları ağustos ayında netleşecek projede yeniden bir araya geliyor.

Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ, ekranlara yine birlikte dönüyor. 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide canlandırdıkları Haluk ve Meltem karakterleriyle televizyonun unutulmazları arasında yer alan ikili, yine bir arada…

SADECE İKİSİ OLACAK

Akşam'ın haberine göre, dizinin ikinci versiyonu 2013-2014 yılları arasında ekrana gelmiş ancak eskisi gibi televizyonda etki oluşturmamıştı. O gün bugündür hiçbir yapımda yer almayan Altuğ ile Karadağlı, bu kez sadece Meltem ve Haluk karakterlerinden oluşacak bir sit-com da oynayacak. '1 Kadın & 1 Erkek' adlı sit-com dizisinde olduğu gibi sadece iki karakterle ekranlarda boy gösterecek.

BİR BİROL GÜVEN YAPIMI

Diziyi 'Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven yapacak. Adı, tarihi ve yayımlanacağı kanal için hazırlık aşamasında olan dizinin detayları ağustos ayında belli olacak. Dizi yeni sezonda eylül ayında ekrana gelecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...