Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız Tilbe, Acun'u reddetti!

Düzenleyen:
Yıldız Tilbe, Acun'u reddetti!

YAŞAM Haberleri

Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe'yi Survivor'a davet etti. Acun Ilıcalı'nın teklifine sosyal medya hesabı Twitter'dan cevap veren Yıldız Tilbe, teklifi neden reddettiğini şu sözlerle dile getirdi: Çok uzak, gidiş dönüş 3 gün yol gidemedim. 3..4 saatlik bi yol olsa eyvallahtı 16 saat Allah korusun, korkuyorum valla.

Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe'yi Survivor'a davet etti. Tilbe, Acun Ilıcalı'nın teklifine sosyal medya hesabı Twitter'dan cevap verdi. Yıldız Tilbe, "Birleşme partisine Acun Ilıcalı davet etti, çok sağolsun ama ben o kadar uzun süre uçmayı göze alamadım, çok uzak, gidiş dönüş 3 gün yol gidemedim. 3..4 saatlik bi yol olsa eyvallahtı 16 saat Allah korusun, korkuyorum valla" notuyla duyurdu.  Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye yarışmasına izleyici olarak katılması "Yeni sezonda O Ses Türkiye jürisine Yıldız Tilbe mi gelecek?" sorularını akıllara getirmişti.
(Hürriyet)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...