Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şok karar, kulüpler yeni lig istiyor

Şok karar, kulüpler yeni lig istiyor

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği'nin dünkü toplantısından çarpıcı kararlar çıktı. Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal, 18 Süper Lig takımının kendi ligini oluşturacağını söyledi.

Kulüpler Birliği'nin dünkü toplantısından çarpıcı kararlar çıktı. Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal, 18 Süper Lig takımının kendi ligini oluşturacağını söyledi. Ünal, "TFF, milli takımlar ve futbol organizasyonları çerçevesinde kalmalı. Ligi oluşturmak arzusundayız. Süper Lig'in gerçek sahibi olan 18 takımın, mali disiplin kriterleri çerçevesinde kendi ürününü kendisinin ihale etmesi konusunda prensip kararına vardık" dedi.
CAS KRİZİNE ALTERNATİF
Uluslararası Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) giden Türk takımları için Türkiye Spor Tahkim Mahkemesi kurulması gerektiğini de belirten Ünal, "CAS'a giden dosyalar, haklı ya da haksız boyutta çoğu zaman kaybediliyor" dedi. Yabancı oyuncu kontenjanı konusunda ise kulüpler olarak "6+2" fikrini benimsediklerini belirten Ünal, "Arkadaşlarım, kontenjan konusunu TFF Başkanı ve yöneticileriyle görüşme yetkisini bana verdi" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...