Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paşa'dan tahrik, gençlere Silivri'den gaz verdi

Paşa'dan tahrik, gençlere Silivri'den gaz verdi

GÜNDEM Haberleri

Balyoz'dan 16 yıl hapis cezası alan Tümamiral Fikret Güneş, Gezi'deki eylemcilere gönderdiği mektupta 'Sizlerle gurur duyuyoruz' dedi.

Yıllarca TSK'da görev yapmış bir general, aralarında PKK, DHKP-C gibi azılı örgüt elemanlarının bulunduğu ve üç haftadır Türkiye'nin birçok yerini yakıp yıkan Gezi Parkı eylemcilerini kutladı. Balyoz Davasında 16 yıl ceza alan emekli Tümamiral Fikret Güneş, cezaevinden gönderdiği mektupla "gençler" olarak hitap ettiği eylemcilere selam gönderdi. "Selam olsun direnen Türk gençliğine" sözleri ile mektubuna başlayan Güneş şu ifadeleri kullandı: "Türk ordusuna yapılan alçakça saldırıların başından itibaren bunun Türkiye üzerinde oynanan büyük bir oyunun parçası olduğunu anlatmaya çalışıyorduk.Umudumuzun kırılmaya başladığı bir anda Türk gençliği özgürlüklerine ve ülkesine sahip çıkmak için ayakları üzerinde yükselerek 'Yeter Artık' demiştir. Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve bütün ülkeye yayılan bu direniş ateşi Silivri'de tutsak bulunan bizlerin gücüne güç katmıştır. Önemli olan içerideki değil, dışarıdaki tutsaklıktır. Sizler bu tutsaklığınızdan kurtuldunuz, artık önünüzde durabilecek bir güç yoktur. Türk gençliğine güveniyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz."
Güneş'in adı Suga Harekat Planı'nda geçiyor. Suga Harekat Planı'na destek veren kişilerin terfisinin yer aldığı "Amiral Listesi 1" isimli belgede Güneş, başarılı personel olarak belirtilirken, ismi kırmızı ile renklendirilip terfi ettirilmesi öngörülüyor. nbsp;


nbsp;Paşa'dan tahrik, gençlere Silivri'den gaz verdi

TÜRK GENÇLİĞİNE GÜVENİYORUZ
Güneş, cezaevinden gönderdiği mektupta, "Önemli olan içerideki değil, dışarıdaki tutsaklıktır. Sizler bu tutsaklığınızdan kurtuldunuz, artık önünüzde durabilecek bir güç yoktur. Türk gençliğine güveniyoruz..." diye yazdı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...