TOMA suyu ilaçlı değil, gazlı

TOMA suyu ilaçlı değil, gazlı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Muammer Güler, TOMA'lardan ilaçlı su su sıkılmadığını, bazen gaz sıkıştırılmış ya da boyalı su sıkıldığını bir kere daha açıkladı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler Spor'da Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Çalıştayı'nın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Güler, TOMA'lardan bazen gaz sıkıştırılmış ya da boyalı su sıkıldığını söyledi. Güler jandarmanın müdahalesine ilişkin "Kırsal alanda polisi, kentte de jandarmayı ihtiyaç duyduğumda görevlendirebilirim" dedi. Güler orantısız müdahale ile ilgili İzmir, Ankara, İstanbul ve Hatay'da müfettişlerin araştırmalar yaptığını belirtti. Bakan İzmir'de 2, İstanbul'da 1 polisin açığa alındığını dile getirdi. Güler, Twitter ve Facebook'tan insanları yönlendirenlere yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, bu konuda bir yasal düzenlemenin de yapılmasının gerektiğini ve ilgili bakanlıkların çalışmaları olacağını da kaydetti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...