Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Advocaat'tan Kayseri öncesi uyarı: Favori gibi oynayın

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Advocaat'tan Kayseri öncesi uyarı: Favori gibi oynayın

SPOR Haberleri  / Sabah

Advocaat, Kayseri rövanşı öncesi takımı uyardı: “Kupa en önemli hedefimiz ve bu kupanın favorisiyiz. Buna yakışır oynayın”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Kayserispor ile oynanacak rövanş maçı öncesi temkinli konuşurken, kupayı çok istediğini bir kez daha yineledi. Rakibin sezonun ikinci yarısında büyük çıkış yakaladığını, 3-0'lık skora rağmen kupada son kozunu oynayacağını belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Onları umutlandıracak fırsatları asla vermemeliyiz. Kupa bizim için şu anda en önemli hedef konumunda. Bunun bilinciyle sahaya çıkmalıyız. Şu an kupanın en güçlü favorisiyiz ve bunu herkese gösterecek bir futbol sergilemenizi istiyorum" dedi. kaNATLARA DİKKAT! Advocaat, taktik analizde ise rakibin kanat hücumlarıyla rakip yarı alana gelmeyi sevdiğini kaydetti ve "Hızlı şekilde topu kanada indiriyorlar. Özellikle rakibi eksik yakaladıklarında cezalandırabilecek oyuncuları var. Onlara bu fırsatı vermemeliyiz" şeklinde konuştu. Advocaat'ın bek oyuncularını kanat bindirmeleri konusunda uyardığı gelen haberler arasında.

ŞİMDİ SOW ZAMANI
Advocaat, 3-0'lık skora rağmen kadroda rotasyona gitmeyi düşünmüyor. Sadece Karabük maçından yorgun çıkan isimlerin bu maçta dinlendirileceği bildirildi. Van der Wiel, Van Persie, Lens ve Skrtel'in bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Ligde son 3 hafta oyuna sonradan giren Moussa Sow bugün 11'de sahaya çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...