275 eşsiz eser müzayedeyle satılıyor

Düzenleyen:
275 eşsiz eser  müzayedeyle satılıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Müzayedenin en gözde eserlerinden Burhan Doğançay’ın ‘From Walls No 5’ isimli tablosu 300 bin TL-450 bin TL fiyat aralığıyla satışa sunulacak.

Beyaz Müzayede, yeni müzayedesiyle bir birinden kıymetli eserleri satışa çıkarıyor. Aziz Karadeniz tarafından yönetilecek 39. Beyaz Müzayede, 9 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Maslak’ta Orjin Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek. Türk Çağdaş Sanatı ustalarının sıra dışı eserlerinden derlenen müzayedede, 129 sanatçının 275 eseri yer alıyor. Müzayedenin en gözde eserlerinden biri Burhan Doğançay’ın ‘From Walls No 5’ isimli tablosu... Eser, 300 bin TL-450 bin TL tahmini fiyat aralığı ile satışa sunulacak. Fahrennissa Zeid’in 1950’li yıllara ait ‘Abstrait Jaune’ isimli soyut tablosu da, yoğun ilgi gören eserler arasında. ‘Abstrait Jaune’ 275 bin TL-425 bin TL tahmini fiyat aralığı ile satışa sunulacak. Cihat Burak ve dönemi sanatçılarının yakın dostu arpist Uğurtan Aksel ve mimar Ergün Aksel çiftinin 21 parçadan oluşan koleksiyonu da müzayedede yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...