Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Advocaat: O kupa gelecek

Düzenleyen:
Advocaat: O kupa gelecek

SPOR Haberleri

Kadıköy’deki rövanşa 3-0’lık avantajla çıkacak Fenerbahçe’de Hollandalı çalıştırıcı takımına ciddiyet uyarısı yaparken “Avrupa biletini garantilemek için zafere ulaşmamız şart” dedi

M.EMİN ULUÇ

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayseri’yi misafir edecek Fenerbahçe’de Teknik Direktör Dirk Advocaat ipleri gevşetmiyor. İlk maçı 3-0 kazanmalarına rağmen disiplinden taviz vermeyen Hollandalı, oyuncularına “Sezon boyunca yaptığımız basit hataların bedelini ağır ödedik. Avrupa kupalarına katılmak için elimizdeki en net fırsat kupayı kazanmak. Bu nedenle en ufak bir ciddiyetsizliği affetmem. Güzel bir oyun ve net bir skorla turu geçmenizi istiyorum” uyarısı yaptı. Avrupa biletini garantiye almak için kupayı kaldırmak zorunda olduklarını hatırlatan Advocaat, “Ben de kariyerimi zaferle noktalamak istiyorum” dedi.
Kazanılacak çok şey var
Takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal da arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak kupanın önemini vurguladı. “Bu sezon camiamıza büyük hayal kırıklıkları yaşattık” diyen Volkan, “Taraftarımıza istediklerini veremedik. Ancak hâlâ onların yüzünü güldürmemiz mümkün. Kupayı kaldırıp Avrupa’yı garantileyerek, ligdeki Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçlarını kazanarak onların gönlünü alabiliriz” dedi. Mehmet Topal da Şampiyonlar Ligi şanslarının devam ettiğini hatırlatırken “Sezonu ikinci bitirmemiz mümkün. Hem kupayı kaldırıp hem de Şampiyonlar Ligi biletini alarak taraftarımızdan özür dilemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...