Türkiye düşmanlığı ilkokul sıralarında...

Düzenleyen:
Türkiye düşmanlığı  ilkokul sıralarında...

GÜNDEM Haberleri

Avusturya’da ilkokul öğrencilerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve 16 Nisan’da halk oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne yönelik taraflı ve yanlış bilgilerin yer aldığı dergiler dağıtıldı

Avusturya’da ilkokul öğrencilerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve 16 Nisan’da halk oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne yönelik taraflı ve yanlış bilgilerin yer aldığı dergiler dağıtıldı. İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine dağıtılan ‘Pausen Zeitung’ adlı dergide yer alan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve anayasa değişikliğine ilişkin çarpık bilgilendirmeler ailelerin tepkisine sebep oldu. Özellikle Türk kökenli ebeveynler, ilkokul seviyesindeki çocukların siyasete alet edilmeye çalıştığını belirttiler. Çocuğuna okulda mesele çıkarılacağı endişesi ile ismini vermek istemeyen bir Türk veli ‘’İlkokul dördüncü sınıf öğrencisi olan çocuğuma okulda bu dergiyi vermişler ve okumasını söylemişler, ayrıca ‘Sakın eve götürmeyin’ diye de tembih etmişler. Çocuğum dergide Sayın Cumhurbaşkanımızın resmini görünce eve getirmiş. Dergide yazılanları görünce büyük üzüntü duydum. Siyasete ilkokul çocuklarının alet edilmesi çok çirkin bir şey’’ ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...