Fernandes'i kendi evinden kovdular

Fernandes'i kendi evinden kovdular

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcu Fernandes, İstanbul'da yaşadığı evinden şikayetler nedeniyle kovuldu

Beşiktaş'ın Portekizli maestrosu Manuel Fernandes Beşiktaş Fulya'da ikamet ettiği lüks sitede komşularıyla sorun yaşadı. Gürültüden rahatsız olan site sakinleri bir ihbar yazısı ile yıldız futbolcunun evini boşaltmasını istedi.


OLAY NASIL GELİŞTİ?
Olay, Beşiktaş Fulya'daki Selenium Twins'te gerçekleşti. Komşuları tarafından gece geç saatlerde ve kalabalık gruplarla eve girmekle suçlanan Fernandes'in çok fazla gürültü yaptığı ileri sürüldü.
Diğer kat sakinleri, site yönetimine şikayette bulununca, Fernandes'e önce uyarı yazısı gönderildi. Ancak ailelerin "Biz burada aile yaşantısı sürüyoruz. Çocuklarımız var. Hem gürültülü yaşantısı hem de bizim geleneklerimize uymayan yapısı devam ediyor" nbsp;şikayeti tekrarlanınca site yönetimi bir kez daha harekete geçti ve Fernandes'e yollanan ihbar yazısıyla, kiracı olarak oturduğu lüks daireyi boşaltması istendi. Yaşananların Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a da bildirildiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki süreçte başka bir daireye taşınması gerekiyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...