Polis, Kuğulu Park'a girdi eylemcileri çıkardı

/ Kaynak: AA
Polis, Kuğulu Park'a girdi eylemcileri çıkardı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da Gezi Parkı protestolarına destek için Kuğulu Park'ta konaklayan eylemcileri polis çıkardı.

Sabah saatlerinde Kuğulu Park'a gelen polis ekipleri, gruptan özel eşyalarını alarak buradan nbsp;ayrılmalarını ve eylemlerini sonlandırmalarını istedi. Grubun özel eşyalarını almasının ardından uyku tulumu, battaniye, yorgan gibi eşyalar polisler tarafından elden ele taşınarak belediye otobüsü ve çekiciye yüklenip götürüldü. nbsp;Eylemcilerden bazıları parktan ayrılırken, bir kısmı ise polise yardımcı oldu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisin Kuğulu Park çevresindeki bekleyişi sürüyor. nbsp;Kennedy Caddesi'ni trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti nbsp;Öte yandan, Kennedy Caddesi'nde toplanan grup, barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Grubun dağılması yönünde yapılan asonsun ardından göstericiler, polise taş ve şişe attı. Bunun üzerine polis, gruba TOMA'lar ve biber gazıyla müdahalede bulundu. nbsp;Bir süre sonra tekrar caddede toplanan grup, yola yine barikatlar kurdu, sloganlar attı ve marşlar söyledi. Polisin gruba yine müdahale etmesi üzerine Kennedy Caddesi'ndeki eylem sona erdi. Polis ara sokaklara kaçan bazı göstericileri, gözaltına aldı.
Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da olay yerine gelerek, çalışmaları yerinde izledi. nbsp;Yollardaki barikatların kaldırılmasının ardından Kennedy Caddesi trafiğe açıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...