Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cicişler, Bodrum'u birbirine kattı

Cicişler, Bodrum'u birbirine kattı

MAGAZİN Haberleri

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, Bodrum'da satın aldıkları avizenin değiştirilmemesi üzerine ortalığı birbirine kattıkları iddiasıyla karakolluk oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınladıkları fotoğraflarla dikkat çeken, 'Cicişler' olarak da adlandırılan Esra ve Ceyda Ersoy Kardeşler, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir mağazadan satın aldıkları avizenin değiştirilmemesi üzerine ortalığı birbirine kattıkları iddiasıyla karakolluk oldu. Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen iki kardeş, serbest bırakıldı. İlçeye bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde vilları bulunan 'Ciciş Kardeşler' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy, bugün Cevat Şakir Caddesi'ndeki Ali Baba Hediyelik Eşya mağazasına alışverişe geldi. İki kardeş, geçen hafta satın aldıkları avizenin iddiaya göre bozuk çıkması üzerine değiştirmek istedi. Ancak, iki kardeşin ürünün fişini gösterememesi üzerine mağaza yetkilileri, avizeyi değiştirmeyi kabul etmedi. Sinirlenen Cicişler, raflardaki hediyelik eşyaları yerlere fırlatarak, mağazayı birbirine kattı. İki kardeşin fırlattığı hediyelik eşyalardan bir mağaza çalışanı da omzundan yaralandığı ileri sürüldü.
Mağazanın işletmecisi Savaş Kaygusuz, "Olayın daha fazla büyümemesi ve mağazanın daha fazla zarar görmemesi için kendilerini dışarı çıkarıp, polisi aradık. Kendilerinden şikayetçi olacağım. Zararımı karşılamak zorundalar" dedi.
Polisin, güçlükle sakinleştirip Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdüğü Ciciş Kardeşler'den Ceyda Ersoy, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyip, "Geçen hafta bu mağazadan aldığımız avize hemen bozuldu. Değiştirmek istedik kabul etmediler. Biz de Tüketici Hakları Derneği'ne şikayetçi olacağımızı, yaptıklarının yanlış olduğunu söyledik. Tartışma çıktı. Bunun üzerine bize saldırmaya çalıştılar. Üzerimize hediyelik eşya fırlattılar. Asıl mağdur bizi" dedi. Esra Ersoy da mağazaya zarar verdikleri iddialarını kabul etmedi. Cicişler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...