Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Carlos'un ilk bombası

Roberto Carlos'un ilk bombası

SPOR Haberleri

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Roberto Carlos, eski Real Madrid'li futbolcu Cicinho'yu getireceğini açıkladı.

Real Madrid ve Roma gibi iki dev kulübün formasını giyen tecrübeli oyuncu Sivassporlu oluyor. Brezilya basınına konuşan Carlos, "Cicinho ile her konuda anlaştık" dedi. Teknik direktörlük koltuğuna Roberto Carlos'u oturtan Sivasspor, transferde atağa kalktı. Yerli olarak Burhan Eşer ve Uğur Akdemir ile anlaşan Yiğidolar, yabancı için Güney Amerika'ya rotayı kırdı. Brezilya'nın efsane isimlerinden olan Carlos, ülke basınına yaptığı açıklamada, ilk bombasını açıkladı. Carlos, "Aklımda iki futbolcu var. Bunlardan birisi genç, diğeri deneyimli olacak. Cicinho ile her konuda anlaştık. Real Madrid ve Sao Paulo'da oynadı. Ayrıca genç bir futbolcu daha arıyorum" dedi. Sağ kanatta görev yapan 33 yaşındaki Cicinho, R.Madrid ve Roma gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giymişti. Son olarak Brezilya Ligi takımlarından Sport Club do Recife'de oynayan tecrübeli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.
Esas mevkisi sağbek olan Cicinho, orta alanda da görev yapabiliyor. Brezilya Milli Takımı'nda da 17 kez forma giyen 1.72 boyundaki oyuncu, geçen sezon ise toplam 49 maçta görev yaptı, 3 gol attı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...