Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert açıklamalar

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert açıklamalar

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'da oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'da oldukça sert açıklamalarda bulundu. UEFA'nın kulüplere ceza vereceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, TFF Yönetimi'ni de çok ağır bir dille eleştirdi. Türk futbolunda gerçeklerin hiçbir zaman konuşulmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, "Tahkim Kurulu, 'Şike sahaya yansımadı' diyor. Peki futbolculara niye ceza verdiniz? Pisliğin boyutu o kadar büyük ki, kokusu artık dünyaya yayıldı. UEFA size ceza verecek" şeklinde konuştu. nbsp;Türk futbolunun temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğulu, "Türkiye'de yaşananları sağır sultan bile duydu. Tapeleri okuyorum, duyduklarımdan utanıyorum. Ben sadece 2010 – 2011 yılında şampiyonluğun çalındığını söylemedim. Bugünkü papyonlu, simokinli yalaka görüntülerinizi görmeseydim. Ahlaklı Türk futbolunu oluşturamazsak, bizlerin hizmeti bir anlam taşımaz. O kişiler kulüp başkanlığından ayrılınca dilenciler bile medet umup selam vermeyecekler. TFF Başkan vekili UEFA'ya gidiyor bizim için iyi geçti diyor. Siz kimsiniz ya kimin tarafısınız? Trabzonspor'un elinden çalınan şampiyonluk var, hırsızlar var, bu mu sizin adalet anlayışınız?" (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...