Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sony Xperia ZU'dan ilk görüntüler

Sony Xperia ZU'dan ilk görüntüler

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony Xperia Z'nin bir üst modeli Xperia ZU'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Güçlü donanım özelliklerine ve etkileyici bir tasarıma sahip olan Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia ZU, 8 megapiksel kamerayla birlikte geliyor. Sony Xperia ZU, ekranıyla fark yaratıyor. Tam 6.44 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekranın sahibi olacak olan Xperia ZU, bu ekranıyla Full HD çözünürlük sunuyor. 1.920 x 1.080 piksel çözünürlüğünde olan
Xperia ZU, ana kamerasıyla 8 megapiksel çözünürlük sunuyor. Daha önce 20 megapiksel olacağı konusunda haberler çıksa da, arka kamerası 8 megapiksel olan Xperia ZU, Exmor RS sensörü kullanıyor. Ön kamerasıyla da 1.3 MP fotoğraf çekebilen Xperia ZU'nun bataryasının ise 3,000 mAh olması bekliyor.
Güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken Sony Xperia ZU; 2.2 GHz Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...