Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jaja ve Eneramo geliyor

/ Kaynak: AA
Jaja ve Eneramo geliyor

SPOR Haberleri  / AA

Daha önce takımda forma giyen Brezilyalı Jaja ve geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Eneramo'yu gündemine alan bordo-mavililer, yabancı kontenjanın boşalması halinde bu futbolcuların transferini netleştirecek.

Transferde kadrosuna sadece Batuhan Karadeniz'i katan nbsp;Trabzonspor, 12 yabancı oyuncuyla sözleşmesi bulunmasından dolayı da yabancı transferinde sıkıntılı bir dönem yaşıyor. nbsp;Daha önce takımda forma giyen Brezilyalı Jaja ve geçen sezon nbsp;Sivasspor'da forma giyen Eneramo'yu gündemine alan bordo-mavililer, yabancı kontenjanın boşalması halinde bu futbolcuların transferini netleştirecek. Teknik direktör Mustafa Akçay, Trabzonspor'un kadrosunda fazlalık nbsp;bulunduğunu belirterek, "Eneramo ve Jaja ilgilendiğimiz oyuncular. Ancak oyuncu nbsp;satacağız ki alalım. Bazı oyuncularımıza teklifler geldiği iddia ediliyor. Henüz resmi bir teklif yok. Belki teklif için hazırlanıyorlar, bekleyeceğiz" dedi. nbsp;Kendisi için her futbolcunun aynı olduğunu ifade eden Akçay, "Bence Zokora da bir, Abdülkadir de. Abdülkadir, Zokora'nın yerinde oynayamaz diye bir nbsp;ön yargı ve mantık olamaz. Ayrıca Batuhan'ın da 15 değil, 5 kilo fazlası var. O nbsp;kiloyu da verecektir. Batuhan ile yaptığımız sözleşme Trabzonspor için önemli. Disiplinsizlik yaparsa feshetme yetkimiz var. Batuhan'dan umutluyum, nbsp;Trabzonspor'a yararlı olacaktır" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...