Joan Baez'den Türkçe mesaj

Joan Baez'den Türkçe mesaj

DÜNYA Haberleri

Amerikalı sanatçı Joan Baez, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili Türkçe mesaj verdi

Amerikalı ünlü sanatçı Joan Baez, Taksim Gezi Parkı eylemcilerine nbsp;Türkçe konuşma yaparak seslendi.
Konuşmasına önce İngilizce başlayan Baez, "Türk vatandaşlarına, doktorlarına, avukatlarına, çocuklara, ailelere, öğrencilere, kültürünüzü, ülkenizin güzelliğini, ülkenizin insanlarının güzelliğini, nbsp;cesurca ve barışçı mücadelenizde, Joan Baez olarak sizi desteklediğimi bilmenizi istiyorum. Sesiniz her yerde duyuluyor" dedi.
Daha sonra mesajını Türkçe ileten ünlü ABD'li sanatçı "Merhaba, ben Joan Baez. Sevgili Türkiye halkı, kültürünüzdeki çok renkliliği, toprağınızdaki güzelliği, insanınızdaki iç zenginliği canlı tutmak için verdiğiniz mücadeleyi, bu yürekli ve barışçıl mücadeleyi sürdüren vatandaşlara, avukatlara, doktorlara, gençlere, ailelere, öğrencilere, inançlı olan insanlara desteğimi tüm kalbimle ifade etmek istiyorum. Dünya sesinizi duydu ve ben de buradan sizleri selamlıyorum" dedi.
Baez daha sonra, Gezi eylemcilerine John Lennon'un "Imagine" adlı parçasını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...