Demirören sert çıktı, 'Federasyon şov işi değildir'

/ Kaynak: İHA
Demirören sert çıktı, 'Federasyon şov işi değildir'

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nda sert açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu bugün Ankara'da gerçekleşti. Demirören kurulda salonu terk edip gidenlere eleştirilerde bulunularak, "Ben ilk başta herkese teşekkür etmek istiyorum. Benim ve federasyonun gücü burada kalan arkadaşlar, burayı terk edip gidenler değil. Onlar adam konuşturup; konuşturdukları adam da federasyonun parasını alıp 3 ay Bodrum'da tatil yapan Kemal Başkan" dedi.
"FEDERASYON ŞOV İŞİ DEĞİLDİR"
TFF Başkanı Dermirören, maçları küçük büyük diye ayırmadan tüm maçlara gidilip destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Ben her Beşiktaş maçına giderim. Her Trabzon ve Fener maçına giderim. Türkiye tarihinde U14 finaline giden ilk başkanım. Büyük maçlara gitmekle bir şey olmuyor. Bizim derdimiz alt yapı. Bu alt yapıyı da beraber çözeceğiz. Federasyon şov işi değildir. Federasyon burada adam konuşturmak değildir. Futbolun baştan aşağıya temizlenmesi lazım. Temizlenmesi gerekenler zaten gittiler. Önce onlar temizlenecekler. Bu kadar basit değil bu işler. Benim ve arkadaşlarımın veremeyeceği hiçbir hesap yoktur. Biz federasyon olarak UEFA'dan Türkiye'ye gelecek bir şey var mı diye sorarız. Türkiye'ye gelen ceza var mı diye sorarız. Türk futbolu ile Türkiye Futbol Federasyonu ilgilenir. Diğerleri kulüplerin kendi davalarıdır. Biz taraf olamayız. Kulüpler haklarını savunurlar ya da savunamazlar, cezalarını alırlar veya alamazlar. Bizi uzaktan yakından ilgilendirmez. Yeter ki Türk futboluna bir şey gelmesin" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...