Kayserispor'dan Beşiktaş'a Prosinecki cevabı

/ Kaynak: CHA
Kayserispor'dan Beşiktaş'a Prosinecki cevabı

SPOR Haberleri  / CHA

Kayserispor, Robert Prosinecki'nin takımın teknik direktörü olduğunu belirterek görüşme taleplerine olumsuz cevap verdi.

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine getirmeyi düşündüğü Robert Prosinecki ile görüşmek için Kayserispor kulübüne sözlü talepte bulundu. Kayserispor, Robert Prosinecki'nin takımın teknik direktörü olduğunu belirterek görüşme taleplerine olumsuz cevap verdi. Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Robert Prosinecki'nin Beşiktaş ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri dikkate almadıklarını ve bunların tamamen kendileri dışında söylemlerle ifadeler olduğunu aktardı. Oğuz Ortaköylüoğlu, Beşiktaş kulübünden kendilerine sözlü olarak gelen bir talep olduğunu dile getirerek, "Beşiktaş, teknik direktörümüz Robert Prosinecki ile görüşmek için bizden sözlü olarak müsaade istedi. Biz kulüp olarak, hocamızla devam ettiğimizi söyledik. Görüşme taleplerine olumlu yanıt vermedik. Şuan için hocamızla yola devam ediyoruz." dedi. Öte yandan Prosinecki'nin, Beşiktaş'tan kendisine iletildiği belirtilen teklifle ilgili olarak, kendisine herhangi bir teklif ya da görüşme talebi gelmediği yönünde kulübe bilgi verdiği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...