Futbol Federasyonu'nun yeni bütçesi belli oldu

/ Kaynak: CHA
Futbol Federasyonu'nun yeni bütçesi belli oldu

SPOR Haberleri  / CHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olagan Mali Genel Kurul'da yapılan konuşmaların ardından yeni bütçe 307 milyon olarak kabul edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali Genel Kurul'da yapılan konuşmaların ardından yeni bütçe 307 milyon olarak kabul edildi. TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten'in açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul'da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Halil Ünal başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu. İmzalanan önergeyle seçilen divanın başkan vekilliğine Nevzat Şahin, üyeliklerine ise Murat Yıldız ve Sevda Karaali getirildi. Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul'da TFF Başkanlarının, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 01.06.2012-31.05.2013 dönemi, hesap ve faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2013-31.05.2014 dönemi bütçe tasarısı ile talimatı ve bütçe uygulama esasları görüşülerek 307 milyon 72 bin 332 TL'lik TFF bütçesi kabul edildi. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için yönetim kuruluna yetki verildi. Yönetim kuruluna taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi. Genel Kurul'un sonunda tekrar kürsüye gelen Başkan Demirören, bu defa biraz daha sert ifadeler kullandı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından salondan ayrılanları eleştiren Demirören, "Benim federasyonumun gücü burada, kalkıp gidenler değil. Federastonun derdi alt yapı. Futbolun temizlenmesi lazım. Temizlenmesi gerekenler gittiler. Benim ve arkadaşlarımın veremeyeceği hesap yok." dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...