Akhisar cephesinden hakeme tepki

Düzenleyen:
Akhisar cephesinden hakeme tepki

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’in penaltı pozisyonunda verdiği kartın rengini eleştirerek, “Gole giden oyuncuyu kaleci çekerek düşürüyor. Bu pozisyonda kırmızı kart beklerken sarı kartla geçiştirildi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Akhisar Belediyespor deplasmanda oynadığı Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maça puan ve puanlar ümidiyle çıktıklarını aktaran Saraloğlu, "Fenerbahçe’yi iyi analiz etmiştik. Son zamanların Fenerbahçesi olmadığını düşünüyorduk. Oyun onu gösterdi. Rakibin ilk yarıda atağı yoktu. Fakat duran toptaki ters vuruşta geriye düştük. İkinci yarıya hücum hamlesini erken yapmak zorunda kaldık” dedi.

"KIRMIZI KART BEKLİYORDUK”

Volkan Demirel’in Cikalleshi’yi ceza sahası içinde çekmesi sonucu verilen penaltı pozisyonu ile ilgili konuşan Saraloğlu, “Penaltıdan gol bulduk. Gole giden oyuncuyu kaleci çekerek düşürüyor. Bu pozisyonda kırmızı kart beklerken sarı kartla geçiştirildi. Oyunun kaderini değiştirebilirdik. Bugün soft bir Fenerbahçe vardı. Sanırım yorgundular. Gol sonrası oyunu domine ettik. Topun istediğini engelleyemedik. Atılan gol ofsayt mı diye bekledik. Boş kaleye gol atmak onun için çok kolaydı. 2-1 sonrası yine toparlandık. Topu çerçeveye sokamadık. 90+3’de yediğimiz gol ile kaybettik” şeklinde konuştu.

“PUAN VEYA PUANLAR ALMA ŞANSIMIZ YÜKSEKTİ”

Oyunun temposunu yükseltmeye çalıştıklarını ifade eden Saraloğu, “Çabuk oynayabilseydik mutlaka 1 veya 3 puanı alma şansımız yüksekti. Önümüzde 7 hafta var. Ligde kalmak için toplayacağımız puanlarla gelecek yıl daha hedefli bir Akhisar Belediyespor görmek istiyoruz” diye konuştu.

"FENERBAHÇE’Yİ BU KADAR ETKİSİZ GÖRMEDİM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın oyuncu değişikliği yapmamasını değerlendiren Saraloğlu, "Uzun yıllar Fenerbahçe’de görev aldım. Böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Fenerbahçeyi de hiç bu kadar etkisiz görmedim. Hocanın kendi takdiri. Saygı duymaktan başka bir şey yapamam. Genellikle oyuncu değişikliği yapıyoruz. Farklı bir uygulama oldu. Hocaya saygı duymamız gerekiyor" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...