Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dubai polisi 67 araba çaldı

Dubai polisi 67 araba çaldı

DÜNYA Haberleri

Polislerin dahi lüks arabalarla devriye gezdiği en zengin şehirler arasında gösterilen Dubai'de akıllara durgunluk veren bir soygun yapıldı.

Polislerin dahi lüks arabalarla devriye gezdiği en zengin şehirler arasında gösterilen Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai'de akıllara durgunluk veren bir soygun yapıldı. Kentte görevini sürdüren komiser H.S.'nin (25) kendisinin sorumlu olduğu elekronik trafik sistemini 67 arabayı çalmak için kullandığı ortaya çıktı. Soluğu mahkeme salonunda alan H.S.'ye yapılan suçlamada, aranan araçlara erişim için kendisine izin çıkardığı, daha sonra bu araçlar için anlaştığı bir teknisyenle yedek anahtar yaptırdığı, ardından arabaları satıp parayı üç kişilik çetesiyle bölüştüğü belirtildi. Mahkeme H.S.'nin sahip olduğu gücü istismar ettiği gerekçesiyle de cezanın artacağını vurguladı. H.S. ve arkadaşları tüm suçlamaları reddederken davanın süreceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...