Başkan Akaydın, 'Erdoğan hakkındaki sözlerimden utandım'

Başkan Akaydın, 'Erdoğan hakkındaki sözlerimden utandım'

GÜNDEM Haberleri

Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Başbakan Erdoğan'ın hakaret davası açmasına sebep olan sözleri için, 'Sonradan hicap duydum' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın hakaret davası açmasına neden olan sözler için, "Sonradan hicap duydum." dedi. Mustafa Akaydın, belediye meclis toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Akaydın'a, sarf ettiği sözlerden dolayı Başbakan'ın kendisi hakkında açtığı tazminat davası soruldu. "Dava açtığına göre gidip kendimizi müdafaa edeceğiz." diyen Akaydın, "'Bana destek olur musunuz?' diye halka mendil açacağım. Biliyorsunuz ben zengin değilim. Belki banka kredisi alırız." dedi. Söylediği sözlerden dolayı pişmanlığını dile getiren Akaydın, "Ben de zaten sonradan o söylediklerimden biraz hicap duydum ama bizi buraya getiren kim bu ülkede? Siyasetteki üslubu ağırlaştıran, ayıplı hale getiren, insanları ötekileştiren kim?" diye konuştu. Mustafa Akaydın, 19 Mayıs 2013 akşamı düzenlenen fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada; "İpleri Obama'nın elinde olan başbakan istemiyoruz. Tuvalet deliğine süpürülecek başbakan istemiyoruz." demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...