Orhangazispor'da Cafer Aydın yeniden görevde

/ Kaynak: CHA
Orhangazispor'da Cafer Aydın yeniden görevde

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor 2013-2014 futbol sezonu için teknik direktörlük görevine Cafer Aydın'ı yeniden getirdi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor 2013-2014 futbol sezonu için teknik direktörlük görevine Cafer Aydın'ı yeniden getirdi.Orhangazispor transfer komitesi başkanı Ahmet Kahraman yeni sezonda şampiyonluk için kadro kuracaklarını söyledi. nbsp;Orhangazispor'da teknik direktörlük görevine Cafer Aydın yeniden getirildi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Orhangazispor'da kulüp transfer komitesi teknik direktör arayışlarını sonlandırdı. Geçen sezonun son 5 haftasında takımın başında yer alan Cafer Aydın ile görüşen Orhangazispor, yeni sezon için Aydın ile yeniden anlaşmaya vardı. Cafer Aydın'ın yardımcılığını ise geçen sezonlarda olduğu gibi Hamdi Demirtaş yapacak. Cafer Aydın'ın yardımcı antrenörün yanı sıra bir kondüsyoner ve masör olmak üzere 4 kişilik ekiple görev yapacağı kaydedildi. Orhangazispor'da yeni yönetimde yer alan ve transfer komitesi başkanlığı yapan Ahmet Kahraman yeni sezon için iddialı bir kadro kuracaklarının mesajlarını verdi. Ahmet Kahraman, "Teknik kadromuzla anlaşmamızın ardından hocamızın raporu doğrultusunda hem iç hem de dış transferde görüşmelerimize başlıyoruz. Amacımız yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak ve mutlaka 2. Lig'e yükselmek." dedi.Orhangazispor'da yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Cafer Aydın ise başarı için topyekün bir kenetlenme gerektiğini belirterek, "Futbol takımı, teknik kadrosu, yönetimi, yerel yönetimi, ilçe dinamikleri başarı için mutlaka harekete geçmeli." dedi. nbsp;Cafer Aydın taraftara da çağrıda bulunarak, yeni sezonda taraftarın desteğini mutlaka arkalarına alarak hedefe yürüyeceklerini, buna göre de bir kadro kurup bu hedeflerine adım adım gitmek istediklerini sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...