İETT, mitingle ilgili belgeleri yayınladı

İETT, mitingle ilgili belgeleri yayınladı

GÜNDEM Haberleri

Kazlıçeşme miting alanına giden otobüslerle ilgili İETT'den açıklama geldi.

Pazar günü AK Parti'nin Kazlıçeşme mitingine vatandaşlar alana İETT otobüsleriyle taşındı, Anadolu yakasından Avrupa yakasına ulaşım ise yine vapurlar ve motorlarla sağlandı. İETT aynı gün açıklama yaptı ve 'Bedeli ödendi' dedi, bugün de Twitter'dan banka dekontlarını yayınladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter hesabından bugün yapılan açıklamada otobüsler ve vapurlar karşılığında ödenen miktarı gösteren banka dekontları yayınlandı.


OTOBÜSLER KİRALANDI
Belediye'nin Twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
''Otobüs kiralamaları; UKOME'nin, Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun 9. Maddesine istinaden 30.06.2005 tarihli kararına göre yapılabilmektedir.
Maçlar için kulüplere, piknik organizasyonları ve toplantılar için derneklere, partilere vs. otobüs kiralamaları yapılmaktadır.
Kazlıçeşme'deki miting için kiralanan vapur ve otobüsler de standart tarife üzerinden bedeli mukabilinde kiralanmıştır.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...