TİKA Kamerun'da kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TİKA Kamerun'da kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Kamerun'un başkenti Yaounde'deki kimsesiz çocuklar yurduna tadilat ve donanım desteği sağladı.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kamerun'un başkenti Yaounde'deki kimsesiz çocuklar yurduna tadilat ve donanım desteği sağladı.

TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamerun'da farklı sektörlerde önemli projelere imza atan TİKA, çok sayıda zihinsel ve fiziksel engelli kimsesiz çocuğun da konakladığı Yaounde'deki yurda tadilat ve donanım desteğinde bulundu.

Kamerun Sosyal İşler Bakanlığına bağlı olarak 1980'li yıllarda kurulan yurdun yemekhane bölümü farklı yaş gruplarındaki çocuklar için uygun hale getirildi. Ayrıca yemekhane bünyesinde donanımlı bir mutfak da oluşturuldu.

Yurdun fiziki koşullarının iyileştirilmesiyle buradaki kimsesiz çocuklar düzenli yemek yiyebilecekleri bir alana kavuşmuş oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...