Kanalizasyon çalışmalarında göçük, 1 ölü

/ Kaynak: AA
Kanalizasyon çalışmalarında göçük, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / AA

Afyonkarahisar merkez Sülümenli beldesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte ağır yaralanan Yılmaz Dal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar merkez Sülümenli beldesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte ağır yaralanan Yılmaz Dal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. nbsp;Afyonkarahisar merkez Sülümenli beldesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte ağır yaralanan Yılmaz Dal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. nbsp;Edinilen bilgiye göre, bir firma tarafından Sülümenli beldesi Zafer Mahallesi Uçar Ali Sokak'ta kanalizasyon çalışması sırasında nbsp;göçüğün altında kalan ve ağır yaralanan Yılmaz Dal, tedavi altına alındığı Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitirdi. nbsp;Sülümenli beldesinde, kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte Kadir Varol (46), olay yerinde hayatını kaybetmiş, Yılmaz Dal ise ağır yaralı olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...