Beşiktaş ve Kayseri arasında Prosinecki kavgası

Beşiktaş ve Kayseri arasında Prosinecki kavgası

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TFF Genel Kurulu'nda Hırvat hocayı resmen istedi, Kayseri Başkanı Mamur, 'Hocamızı ayartıyorlar TFF'ye şikâyet edeceğiz' dedi.

Beşiktaş'ta ikinci defa başkan seçilen Fikret Orman, teknik direktör konusuna noktayı koymak için dün ilk resmi hamlesini gerçekleştirdi. Futbol Direktörü Önder Özen'in daha önce ön görüşme yapıp prensip anlaşmasına vardığı Robert Prosinecki'yi Başkan Orman, TFF Genel Kurulu'nda Kayseri Genel Menajeri Süleyman Hurma vasıtasıyla resmen istedi. Hurma da teklifi Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a iletti. Daha önce de bu konuda basında çıkan haberler üzerine açıklamalar yapan ve hocalarını bırakmayacaklarını söyleyen Mamur, sert sözlerle Beşiktaş Yönetimi'ni topa tuttu. Beşiktaş'ın hocalarını ayartmaya çalıştığını söyleyen Kayseri Başkanı, "Fikret Orman kamuoyu nezdinde yalancı durumuna düştü" dedi. nbsp;HOCAMIZIN AKLINI ÇELDİLER nbsp;
Beşiktaş duruşundan bahseden Orman'ın etik davranmadığını söyleyen Recep Mamur, "Genel Kurul öncesi basında çıkan Beşiktaş'ın, Robert Prosinecki ile görüştüğü haberleri üzerine Fikret Orman'ı arayıp bu konunun gerçeklik payını sordum. Kendisi de bana başka takımların sözleşmeli teknik direktör ve futbolcularına el atmanın kişiliğine yakışmayacağını söyledi. Ancak gelinen noktada Fikret Orman'ın yalan söylediği ortaya çıkmıştır" dedi. Orman'ın telefonlarına da çıkma cesareti göstermediğini belirten Başkan Mamur, "Son olarak 'Lütfen bu sevdadan vazgeçin' diye mesaj attım. TFF'de hukuk yoluyla hakkımızı arayacağız. Bu tezgahı bozacağız. İzin vermediğimiz halde hocamızın aklını çeldiler" diye isyan etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...