Doğalgaz hattında yangın

Doğalgaz hattında yangın

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman'da, içme suyu şebekesi onarımını yapan iş makinesinin doğal gaz borusunu delmesi sonucu yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, gazın kesilmesi ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Adıyaman'da, içme suyu şebekesi onarımını yapan iş makinesinin doğal gaz borusunu delmesi sonucu yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, gazın kesilmesi ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. nbsp;Olay, öğleden sonra Eski Samsat Caddesi'nde meydana geldi. Adıyaman Belediyesi'ne ait iş makineleri, içme suyu şebekesinin onarımı için kazı yaptığı sırada yanlışlıkla doğal gaz borusunu deldi. nbsp;Boru hattında, oluşan gaz kaçağı nedeniyle yangın çıktı. Paniğe kapılan görevliler, olayı polis, itfaiye ekipleri ve doğalgaz yetkililerine bildirdi. nbsp;İhbar üzerine olay yerine gelen polisler çevre güvenliğini alırken doğalgaz görevlileri de gazı kesti. nbsp; nbsp;İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, büyümeden söndürüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...