Soylu: Kılıçdaroğlu'na o sözleri BND söyletti

Düzenleyen:
Soylu: Kılıçdaroğlu'na o sözleri BND söyletti

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' sözlerinin arkasında Alman istihbaratı BND'nin olduğunu söyledi.

Facebook'tan canlı yayına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın 15 Temmuz için 'kontrollü darbe' söyleminin arka planını anlattı.

Soylu, Kontrollü darbe sözünü ilk olarak Alman istihbaratının çıkardığını ve bunu ABD ve İngiltere'deki bazı adamlara dayandırdığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu lafa konduğunu ifade etti.

"BU LAFI İLK ÖNCE ALMAN İSTİHBARATI ÇIKARDI"

Bakan Soylu, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Kontrollü kaçak. Türkiye büyük bir badire atlattı. Kemal Bey çok birşeyden haberi yok. Ankara'da bazı çocuklar aylarca uyuyamadılar uçak seslerinden dolayı. Bu ülke büyük bir uçurumun eşiğinden döndü. O geceyi bir sinema dizisi gibi seyrederseniz bunu böyle söylersiniz. Bu lafı ilk önce kim çıkardı? Alman istihbarat teşkilatı (BND) ve ABD ve İngiltere'deki bazı adamlar üzerinden geldi. Kemal Kılıçdaroğlu da bu lafa kondu. Veya ona dediler ki senin görevin bu ve bunu söylemek dediler."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...