Ünal Aysal'ı kızdıran karar

/ Kaynak: CHA
Ünal Aysal'ı kızdıran karar

SPOR Haberleri  / CHA

Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısı konusunda almış olduğu kararına tepki göstererek, 'Bu bir darbedir.' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısı konusunda almış olduğu kararına tepki göstererek, "Bu bir darbedir." dedi. Ünal Aysal, 22 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesinde Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret ederek üyelere bilgiler verip onların sorularını cevaplandırdı. nbsp;Başkan Aysal, geçmiş yönetimde bazı fikir ayrılıklarına düştükleri için seçim kararı aldıklarını ve önümüzdeki sene geçen iki yıldan geriye düşmeyeceklerini kaydetti. nbsp;Bir gazetecinin TFF'nin bugün almış olduğu 6+4 yabancı kuralı sorması üzerine Başkan Ünal Aysal, alınan karara tepki göstererek, şunları kaydetti: nbsp;"6+4 kararı kesinlikle bilinçli bir karar değil. Türk sporunun zararına çalışacak bir karardır. Hiçbir kulüp tribünde oturtmak için 4 yabancı alamaz. Bu israf edilmiş bir paradır. Türk kulüplerinin yurt dışındaki alacağı başarılar için vurulmuş ciddi bir darbedir. Böyle bir kararın bilinçli aldığını düşünmüyorum. Yöneticiler ya yanlış yönlendirildiler ya da kasıtlıydılar." nbsp;Öte yandan bir üyenin "Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Bu durum Galatasaray'a zarar verir mi?" sorusuna ise Başkan, "Açıkçası ben bunun Galatasaray'a zarar vereceğini düşünmüyorum. Beni şu anda tek ilgilendiren Galatasaray'dır. Camia olarak biz zarar görür müyüz görmez miyiz. Tabiki diğer kulüplerimiz kendilerini mutlaka savunacaktır. Bunlar sonuçta Türkiye'nin büyük kulüpleri. İnşallah hiçbirşey olmaz. Bize birşey olacağı şeklinde endişelenmenin hiç anlamı yok. Bizden önceki yöneticilerimizin bahsedilen işlerle alakası olmamıştır. Bizim de olmadı. Ne bizim bu durumdan bir menfaatimiz olur nede başımız bir felaket gelir." diye konuştu.Takıma yapılacak transferler konusuna da açıklık getiren Başkan, "Biz son iki yılda takımda epeyce değişiklikler yaptık. Şu anda en sorunlu bölgemiz olan stopere çok kaliteli bir oyuncu aldık. Orta alanda Melo'nun boşluğunu doldurmamız gerekiyor. Ya da Melo'yu tekrar takıma kazandırmamız gerekiyor. Eğer hocamız isterse bir kanat oyuncusu da alabiliriz. İyi bir takımımız var. Yine bir veya iki oyuncumuza dayanamayacağımız bir rakam önerilirse o pozisyonlara transfer yaparız." dedi.
Başkan Ünal Aysal, Beşiktaş Kulubü'nden yeni sezonda Türk Telekom Arena'da maçlarını oynama konusunda kendilerine bir talep gelmediğini ifade etti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...