Aranan adamın cesedi ormandaki çukurdan çıktı

/ Kaynak: CHA
Aranan adamın cesedi ormandaki çukurdan çıktı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Mehmet Karakulak'ın (44) cesedi ormanlık alanda çukurda bulundu.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Mehmet Karakulak'ın (44) cesedi ormanlık alanda çukurda bulundu. nbsp;Taşburun köyünde yaşayan Karakulak, dün "yatsı namazına gidiyorum" diyerek motosikletiyle evden ayrıldı. Karakulak'ın geri dönmemesi üzerine ailesi, muhtardan yardım istedi. Muhtar durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine jandarma ve köylüler, Karakulak'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Köylüler evinin 300 metre uzağında ormanlık alanda daha önce açıldığı belirtilen bir çukurda Karakulak'ın cesedini üzeri toprakla örtülmüş halde buldu. nbsp;Cumhuriyet savcısı, jandarma kriminal ekibi ile birlikte olay yerinde inceleme yaptı. İlk incelemede Karakulak'ın vücudunda yara izlerine rastlandığı öne sürüldü. Savcının yaptığı incelemenin ardından Karakulak'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. nbsp;Öte yandan cesedin bulunduğu çukurdan yaklaşık 30 metre uzaklıkta yol kenarında Karakulak'a ait olduğu iddia edilen kask bulundu. Yolda kan izlerine de rastlandığı iddia edildi. Evli olan Karakulak'ın inşaat işlerinde çalıştığı ve çiftçilikle uğraştığı öğrenildi.Taşburun Köyü Muhtarı Fethi Kılıçoğlu, Karakulak'ın dün akşam kaybolduğunu haber aldıklarını belirterek, "Ailesi haber verdi. 'Yatsı namazına gidiyorum' diye çıkmış. Biz de jandarmaya haber verdik. Köylü aramaya çıktı. Cesedi çukurda bulundu." dedi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...