Kolombiya fırtınası

Düzenleyen:
Kolombiya fırtınası

SPOR Haberleri

Kadrosunda Rodallega ve Castillo’yu bulunduran bordo-mavililer Pabon’dan sonra Ospina’yı da transfer listesine ekledi

50. yılında şampiyonluk hedefleyen ve hazırlıklarına erken başlayan Trabzonspor, transferde de şimdiden atağa kalkmış durumda. Karadeniz ekibinde bu dönem Güney Amerika ülkesi Kolombiya esintileri dikkat çekiyor. Kadrosunda Rodallega ve Castillo’yu bulunduran bordo-mavililer Pabon’dan sonra bir başka Kolombiyalı transfer listesine ekledi. Kosta Rikalı file bekçisi Esteban Alvarado ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’un İngiltere’nin Arsenal takımının Kolombiyalı file bekçisi David Ospina’yı da gündeme aldığı iddia edildi. Bu iddia İspanyol basınından geldi. Haberlerde Ospina ile daha önce Türkiye’de Fenerbahçe’nin ilgilendiği, bordo-mavili yönetimin Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan 28 yaşındaki kalecinin transferini kiralık formülüyle bitirmeye çalışabileceği belirtildi.
Pabon da istiyor
İç transferde Esteban ile henüz anlaşamayan bordo-mavililerin Ospina’nın uygun maliyet rakamlarının ortaya çıkmasını beklediği bildirildi. Kolombiyalı eldiven bu sezon Arsenal formasıyla ligde 2, kupada 2 ve Şampiyonlar Ligi’nde 8 olmak üzere toplam 13 maçta forma giydi. Ersun Yanal’ın izleyip beğendiği Pabon’un 5 milyon avroluk maliyetini düşürmek için ise pazarlıklar başladı. Meksika’da 3 sezondur Monterrey forması giyen forvet oyuncusunun yeniden Avrupa’ya dönmek istediği ve Trabzonspor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Sözleşmesi 2019’da sona erecek olan Pabon, 2013-14 sezonunda Valencia’ya transfer olmuş ancak fazla forma şansı bulamadan Brezilya ekibi Sao Paulo’ya kiralanmıştı. Bu sezon 22 maçta 11 gol atan ve 5 de asist yapan Pabon,  Kolombiya Milli Takımı ile 16 maça çıktı ve rakip fileleri 3 kez sarstı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...