Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni misyon Lyon

Düzenleyen:
Yeni misyon Lyon

SPOR Haberleri

Gururumuz Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali ilk maçında Lyon önünde 20 Nisan’daki rövanş için avantajlı bir skor arayacak

Haydi Beşiktaş yaptın yine yaparsın… Benfica deplasmanından puan kopardın, İtalyan devi Napoli’yi deplasmanda mağlup ettin, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva’ya içeride dışarıda su vermedin, Yunan Olimpiakos’a farklı tarife uyguladın göğsümüzü kabarttın. Bugün ise sırada Fransız ekibi O. Lyon var. Maç deplasmanda ama binlerce gurbetçi ve Türk taraftar yanında. Quaresma ve Aboubakar’ın yokluğu tabii ki önemli ama senin de gücün ve kaliten belli. Hedef öncelikli olarak galip gelip tur kapısını aralamak… Ancak muhtemel bir beraberlik de 20 Nisan’da Vodafone Arena’da oynanacak rövanş için çok büyük avantaj demek. Dileğimiz akıllı oyunla sonuca gitmek ve istediğimizi alıp evimize dönmek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...