Gazze'de Erdoğan'a destek gösterisi

/ Kaynak: AA
Gazze'de Erdoğan'a destek gösterisi

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazzeli çocuklar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek gösterisi düzenledi.

Hamas Öğrenci Birliği'nin organize ettiği gösteride, Gazze kentinin batısında bulunan Mavi Marmara anıtı önünde bir araya gelen çocuklar, Türkçe "Mazlumların umudu Erdoğan", "Filistin seninle gurur duyuyor" yazılı dövizler taşıdı.

AA muhabirine konuşan 13 yaşındaki Hasan Derviş, "Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için burada toplandık ve ona şöyle sesleniyoruz: Dik dur, yardımcın Allah, destekçin Filistin halkı" dedi.

Erdoğan'ın İsrail saldırıları karşısında Filistin halkının yanında durduğunu hatırlatan Derviş, "Bugün de bizim onun yanında durmamız gerek. Saygıyı hak eden gerçek lider Erdoğan'ı destekliyoruz" diye konuştu.

Gösteriye katılan 11 yaşındaki Usame Ebu Muammer de Filistin halkının Erdoğan'ı ve Türk halkını çok sevdiğini belirterek, "Erdoğan'ın bizim için yaptıklarını unutmayız" ifadelerini kullandı.

Hamas Öğrenci Birliği Sözcüsü Mahmud Çavuş, "Sayın Erdoğan, seni destekliyoruz çünkü yıllarca sen bizi destekledin, Gazze ambargosunu kırmaya çalıştın. Seni kahraman olarak gören bu çocuklar, şimdi nasıl sokaklara dökülmesin" şeklinde konuştu.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...