Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Microsoft, Xbox One'ın fiyatını savundu

Microsoft, Xbox One'ın fiyatını savundu

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft Xbox One'ın Sony Ps 4'ten 100 dolar daha fazla olmasına tepki gösterenlere karşı, oyun konsolunu savundu.

Microsoft yeni nesil oyun konsolu Xbox One'ın 499 dolarlık fiyatını savunmaya başladı. Daha güçlü bir donanıma sahip olsa bile, Xbox One'ın Sony Playstation 4'ten 100 dolar daha fazla olmasını yanlış bulan birçok kişi var.
Microsoft'un durum ile ilgili yaptığı açıklama ise: Biz insanlara diğer seçeneklere oranla daha yüksek değeri olan bir ürün sunuyoruz. Bu yüzden tüketicilerin oyun konsolunu alabileceğini düşünüyorum. Bugünlerde herhangi bir modern ürün için 499 dolarlık fiyat, saçma bir fiyat noktası değil. Biz bu değeri insanlara ulaştırmak için milyonlarca dolar harcıyoruz, nbsp; bu yüzden, onların oyun konsolunu severek gidip alabileceğini düşünüyorum.
Xbox One'ın PS 4'ten 100 dolar daha fazlası olması, nbsp; müşterileri geri döndürmek için yeterli bir sebep olmasa bile, Microsoft'un bu yüzden önemli bir savaş içinde olduğunu söyleyebiliriz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...