Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan müjdeleri arka arkaya sıraladı

Düzenleyen:
Başbakan müjdeleri arka arkaya sıraladı

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, referandum mitinginde Kütahya'ya müjdeleri arka arkaya verdi.

İşte o konuşmadan satır başları

Biz bu topraklara aşkla bağlıyız. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Biz gençlerimiz geleceğe umutla baksınlar diye siyaset yapıyoruz.Biz hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz. Allah bu milleti bir daha İMF kapılarına gitmeye mecbur bırakmasın. Türkiye'nin zayıf iktidarlar döneminde neler kaybettiğini sizler iyi biliyorsunuz. o yıllarda Türkiye doğru düzgün karar alamadı, Bakanlar Kurulu'nu bile toplayamadı. Onların uçurumun kenarına getirdiği Türkiye'yi sizlerle el ele vererek düzlüğe çıkardık. Önümüze çıkan engelleri aşa aşa sizinle yaptık. En son da 15 Temmuz'da yaptık. 15 Temmuz bu milletin destan yazdığı gecedir. Kütahya darbecilere geçit vermedi. Bu bayrak inmedi, bu ezanlar dinmedi. Allah sizlerden razı olsun. 

ONLAR SADECE ENGELLEMEK İÇİN VARLAR

Siyasetçinin görevi ülkesine hizmet etmektir. Bugün anayasa değişikliğine hayır diyenler geçmişte milletin yararına her hizmete hayır dediler. Biz onları biliriz. Onlar sadece engellemek için varlar. Siz bizim yanımızdasınız ya bu bize yeter, millet bize yeter.Aman AK Parti ilerlemesin bunun için çalışıyorlar onların işleri yapmak değil yapılanı engellemektir. Milletin de onlardan bir umudu yok. İstedikleri kadar hayır hayır diye bağırsınlar.

EVET ÇIKACAK SİZ DE HESAP VERECEKSİNİZ

PKK, FETÖ hayır diye kendini parçalıyor. EVET çıkarsa biz biteriz diyorlar. EVET çıkacak sizde biteceksiniz. Kandil'iniz sönecek, FETÖ de hesabını verecek.

KÜTAHYA'YA BÜYÜK MÜJDE

Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Eskişehir Kütahya Afyon Burdur Antalya hızlı treni yapılacak. Kütahya'dan da geçecek. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor. Sulama tesisleriyle 170 dönüm araziyi suyla buluşturuyoruz. Kütahya - Zafer OSB'nin yapımı devam ediyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...