Beşiktaş taraftarından 'bordo forma' isyanı!

Düzenleyen:
Beşiktaş taraftarından 'bordo forma' isyanı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş bu akşam kritik bir karşılaşmaya çıkacak... Ancak, Fransa'dan maç öncesi gelen haberler siyah beyazlı taraftarları endişelendirdi. Bunun da sebebi, Beşiktaş'ın bu akşam giyeceği forma...

Gözler, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın bu akşam Lyon ile Fransa'da oynayacağı maça çevrildi...Saat 22.05'te başlayacak ve yarı final yolunda Beşiktaş için hayati önem taşıyan karşılaşma öncesi, siyah beyazlı taraftarları endişelendiren ve ayağa kaldıran bir haber geldi.

Olayın sebebi Beşiktaş'ın Lyon önünde giyeceği forma... Siyah beyazlılar, Lyon karşısında uğursuzluğuna inanılan 3. formaları olan Bordo formayla mücadele edecek.

Taraftarlar bu haberi alır almaz "Nasıl bordo formayla sahaya çıkarsınız" diyerek sosyal medyadan adeta kulübü ve yöneticileri topa tuttu. Ancak, Beşiktaş bu akşam bordo formayla oynamaya mecbur... Sebebine gelirsek;

Beşiktaş, Lyon karşısında beyaz formayla oynamayı düşünüyordu. Ancak, bu düşünce Lyon'un tercihi nedeniyle suya düştü.

UEFA forma tercihinde önceliği ev sahibi takıma veriyor. Bu yüzden de Lyon sahada beyaz formayla boy göstereceğini açıkladı.

Bu durumda Beşiktaş, siyah formayı tercih etti. Ancak, UEFA yetkilileri bu formayı da kollarında beyaz olduğu gerekçesiyle reddetti.

Bu durumda da Beşiktaş mecburen 3. forması olan ve Dinamo Kiev maçındaki 6-0'lık tarihi yenilgide giydiği "uğursuz" olarak adlandırılan formayla sahaya çıkmak zorunda kaldı.

Beşiktaş'ın bordo forma giydiği maçlar:

Türkiye Kupası: Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği

Hazırlık maçı: 28 Mart 2017 Beşiktaş 2-1 Ümraniyespor 

Hazırlık maçı: 25 Mart 2017Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu

Hazırlık maçı: 12 Kasım 2016Beşiktaş 1-4 AZ Alkmaar

Şampiyonlar Ligi: 06 Aralık 2016Dynamo Kiev 6-0 Beşiktaş

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...