Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mitingte duygulandıran buluşma

Düzenleyen:
Mitingte duygulandıran buluşma

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun'da konuşma yaparken miting sırasında 15 Temmuz gazisi olan Sabri Ünal'ı yanına davet etti. Erdoğan, "Sabri benim gönüldaşım, dava arkadaşım, yoldaşımdır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri üzerine duygulanan Sabri'yi Erdoğan alnından öptü.

Cumhurbaşkanı, 15 Temmuz'da o zamanki adıyla Boğaziçi Köprüsü'nde gazi olan Sabri Ünal'ı sahneye çağırdı ve şöyle konuştu; "Sabri Giresunlu. Sabri 15 Temmuz gecesinin önemli bir gazisi. Sabri enteresan bir delikanlı İlahiyat mezunu ama nevi şahsına münhasır. 6 yaşında bilgisayara başlamış. Bilgisayar Mühendisi değil ama onları solluyor. Yazılımcı, bayağı ileri. Ve o gece, Boğaz Köprüsü üzerinde 1. tank geliyor, kendini 1. tankın altına atıyor, 2. tank geliyor Sabri onun altına da kendini atıyor. Orada yara alıyor. Bazı yerlerinde yaraları var ama arka arkaya ameliyatlar oluyor. Sabri benim, gönüldaşım. İşte Giresun böyle Sabriler yetiştiriyor."

Mitingte duygulandıran buluşma

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...