Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan AB'ye: Afra tafra yapmayın, bekleyecek zamanımız yok

Düzenleyen:
Erdoğan'dan AB'ye: Afra tafra yapmayın, bekleyecek zamanımız yok

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TGRT Haber canlı yayınında AB'ye seslenerek "Afra tafra yapmayın, bekleyecek zamanımız yok" dedi.

ERDOĞAN'DAN AB'YE: BEKLEYECEK ZAMANIMIZ YOK

16 Nisan Avrupa Birliği'ne bile cevap olacak. Almanya'da, Fransa'da yapılanlar ortada. Fransa'da seçim var, adayların hepsi bu kardeşinizi konuşuyor. Ben orada aday değilim ki neden beni konuşuyorsunuz? Bugün ki dergilerde hepsi kapak yapmış, böyle ücretsiz reklamımızın yapılacağını bilmiyordum. Öğrendiler, bu da güzel birşey kapakların hepsi Türkçe. Bunu da yavaş yavaş öğreniyorlar, bunlar tarihe kayıttır aslında. Bundan sonra şu  da olacak, yani evet çok çok yüksek bir rakam çıktığı halde AB ile masaya oturacağız var mısınız? Yok musunuz? Ne diyorsunuz? Bize kalkıp afra tafra yapmayın, varsanız ne ala 54 sene bekledik, bundan sonra bekleyecek zamanımız yok. Oturun kararınızı verin, vermediğiniz taktirde biz kendi kararımızı vereceğiz. Halkım benim şuanda; Biz artık beklemeye tahammülü olmayan bir milletiz' diyor.

"BEN OLDUĞUM SÜRECE AYNI MUAMELEYİ GÖRECEKLER"

Batuhan Yaşar: AB ile bir de FETÖ konusu var bir yandan ABD ile de devam ediyor. Almanya'ya yüzlerce kişi başvurmuş siyasi savunma için. Güvenli limandan bahsediyoruz bakılınca hiç vermeye niyetleri yok, Yunanistan'da keza öyle. Çipras size yan çizdi, ne yapacağız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar ne tür muamele yaparlarsa aynı muameleyi bizden görecekler olay bu kadar basit. Her hangi onlardan birisi bizde elimize düşerse aynı muameleyi görür, ben bu  makamda olduğum sürece asla. İşte bir tane geldi, bunu bizzat kendisi istedi ve o ara şimdi hemen şurada Almanya'nın rezidansı var orada yatıyormuş, denize nazır. 1 ay orada ağırladılar, dedim ki; Sayın Merkel önce çıksın yargılansın, bizim mahkemelerimiz sizin mahkemelerinizden daha adildir. Mahkemeye çıktı, tutuklandı. Elimizde görüntüler var, bu tam bir ajan teröristti. Gazeteciler piri, pak değil ki. Bunlar gazetecileri böyle göstermeye çalışıyorlar, biz kimlerin neler yaptığını görüyoruz. Düşüncesi, kalemi ile toplumlara yön veren insanların başımız gözümüz üstünde yeri var. Ama benim ülkemi Kandil'den tehdit edecek, yön verecek. Yasalar ne gerektiriyorsa onu yaparız.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...