Galatasaray sorusunu duyan Rıdvan Dilmen: Küfrettirme şimdi

Düzenleyen:
Galatasaray sorusunu duyan Rıdvan Dilmen: Küfrettirme şimdi

SPOR Haberleri

TRT Spor'da yayına katılan Rıdvan Dilmen, moderatör Levent Özçelik'in "Galatasaray'dan teklif gelse gider misiniz?" sorusuna, "Bana küfür ettirme şimdi!" yanıtını verdi.

Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da Levent Özçelik'in moderatörlüğündeki programda önemli açıklamalar yaptı. Sohbetin bir anında Özçelik'in, "Galatasaray'dan teklif gelse gider misiniz?" sorusunu, "Teklif etmezler ki" yanıtını verdi.

"BANA KÜFRETTİRME ŞİMDİ"

Levent Özçelik'in, "Galatasaray'dan teklif olsa?" şeklindeki sorusu ise Rıdvan Dilmen'den sıra dışı bir karşılık buldu: "Bana küfür ettirtme şimdi!" Dilmen, bu sözlerinin devamında ise, "Futbolculuk zamanımda Galatasaray'a gitmezdim. Onlar da zaten beni istemezdi. Ben Fenerbahçe'ye canımı veririm. O kadar seviyorum." dedi.

Dilmen, Lyon-Beşiktaş maçı ile ilgili bir skor tahmini yapıp yapamayacağı yönündeki soruya ise, "Zor karşılaşmalar bunlar. Lyon-Beşiktaş maçı da 0-0 başlar ve devam eder. Sonrasını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...