Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'ın yeni özelliği çok konuşulacak

Instagram'ın yeni özelliği çok konuşulacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram yeni özelliği ile yine çok konuşulacak. Bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte popüler sosyal medya platformu Instagram yeni özelliğine kavuştu!

Instagram, son zamanlarda sunduğu yenilikler ile konuşulmaya devam ediliyor. Bugün yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Instagram, Snapchat'ten bir farkı kalmadı.

Instagram, yeni özelliği ile dikkat çekiyor!
Her yeni özelliği ile rakibi Snapchat'in ayağını kaydırmayı planlayan Instagram yetkilileri, bugün sunduğu güncelleme ile birlikte Snapchat'i, Snapchat yapan özelliği de popüler sosyal medya platformuna eklenmiş oldu. 

Snapchat'in popülerliğini azaltmak için elinden geleni yapmaya çalışan Zuckerberg, kolay pes etmiyor. 

Bugün gelen yeni özellikle ile birlikte Instagram üzerinden arkadaşlarınıza, izledikten sonra kaybolan fotoğraf ve videolar atabileceksiniz.

Hatırlayacağınız üzere yetkililer Kasım ayından beri, Direk Mesaj üzerinden kaybolan fotoğraf ve videolar atmamıza olanak sağlamışlardı. Fakat üst barda bulanan sohbet boloncukları kullanıcılarının kafasında karışıklığa neden olduğu için bu özellik kullanıcılar tarafından pek tercih edilmemişti.

Bugün ise gelen yeni özellikle birlikte, Snapchat'in sevilen özelliği Instagram'a geldi. Böylelikle arkadaşlarınızla, Direk Mesaj üzerinden, izlenince kaybolan fotoğraf ve videolarla eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...