Aras yaşasın

Düzenleyen:
Aras yaşasın

YAŞAM Haberleri

3 yaşındaki Aras’ın tedavisi için 28 bin lira lazımdı. Sosyal medyada kampanya başlatıldı. Gerekli para 12 saatte toplandı.

Dünyada ender görünen NCL (beyincik erimesi) teşhisi konulan ve 4 aydır hastanede hayat savaşı veren 3 yaşındaki Aras Büyüktanır’ın tedavisi için gerekli tıbbi cihazlar, sosyal medyada başlatılan yardım kampanyası sayesinde alındı. Baba Özgür Büyüktanır “Aydın Valiliği koordinasyonunda bir banka hesabı açtık. Cihazlar için 40 bin lira gerekliydi. 15 bin lirasını devlet karşılayacaktı. Kalanını ise bizim bulmamız gerekiyordu. Sosyal medyadan kampanya başlattık. Hedeflenen 28 bin liraya 12 saat içinde ulaşıldı. Şaşırıp kaldık. Ne diyeceğimizi bilemedik. Oğlumuz için yapılan yorumları okurken gözyaşına boğulduk. Kimisi son parasını gönderdiğini yazmıştı, kimisi öğrenci olduğunu ve bursundan kalanı yolladığını belirtmişti. Bu gençler bir çocuk için harçlıklarından biriktirdikleri paraları bize gönderdilerse söz konusu vatan olduğunda neler yapabilir siz düşünün. Yağmur gibiydi. 3 lira yatıran da vardı 20 lira yatıran da. O gece bütün gönüllüler birleşti. Bin 500 kişi para yatırdı ve cihazlar alındı” dedi. Büyüktanır, oğlunun ölümcül bir hastalığa yakalanmış olmasına rağmen umutlarını kaybetmediklerini vurgulayarak “Evimizi aynı hasta odası gibi yaptık. Biz Aras’a daha fazla destek olma amacındayız” dedi. AYDIN AA

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...