Referandum yalanları

Düzenleyen:
Referandum yalanları

POLİTİKA Haberleri

Referandum kampanyasını yalanlar üzerine kuran CHP, meydanlarda abartılı ifadelerle seçmeni etkilemeye çalışıyor. Sokak aralarında ise akıl almaz bir algı operasyonu yürütülüyor.

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL
Bazı muhalifler, evlerine gittiği yaşlılara “Evet derseniz maaşınız kesilecek”, “Çocuklarınız işten atılacak”, “Muhtarlıklar kapatılacak”, “Suriyeli mültecilere oy kullandırılacak” şeklinde yalanlar uyduruyor.
İstanbul Erenköy’de de kapıların altından üzerinde “darbe olacak” diye yazan kâğıtlar atılmaya başlandı. FETÖ’nün taktiklerini akıllara getiren kâğıtlarda “Sevgili kardeşim, yeni anayasa ile FETÖ ikinci darbe denemesi yapmaya çalışıyor. Reisimizi kandırıyorlar. Başkanlık geldiğinde Reisimiz yurt dışındayken yerine vekil tayin ettiği kişi tek bir kararla tüm haklara sahip olup reisimizi ülkeye sokmayabilir. Bu oyuna gelmeyelim. FÖTÖ’nün başarmasına izin verme oyuna gelme, oyumuz hayır” şeklinde yalan ifadeler bulundu. Dükkânına kâğıt bırakılan kuaför Celal Ökmen operasyona tepki gösterdi. Ökmen, “Bu kadar da olmaz. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Yalanla insanların nefretini kazanıyorlar” dedi.
Bazı bölgelerde de yaşlılara “Referandum günü oy pusulasının evet kısmını yırtıp, zarfın içine atacaksınız” şeklinde telkinde bulunularak oylarının geçersiz kılınmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Referandum yalanları

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...