Figen âşıkları!

Düzenleyen:
Figen âşıkları!

GÜNDEM Haberleri

Eş başkanların kasımda tutuklanması sonrasında yabancı diplomatların HDP TBMM Grubu’na yaptıkları çıkarmanın benzeri hâlen tutuklu olan Eş Başkan Figen Yüksekdağ’ın Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davasında yaşandı

Haber Merkezi ANKARA
Eş başkanların kasımda tutuklanması sonrasında yabancı diplomatların HDP TBMM Grubu’na yaptıkları çıkarmanın benzeri hâlen tutuklu olan Eş Başkan Figen Yüksekdağ’ın Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davasında yaşandı. Davaya Yüksekdağ bulunduğu Kandıra Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken duruşmayı çok sayıda Avrupalı siyasetçinin takip etmesi akıllara Kasım’da gerçekleşen HDP Grubu’nu getirdi. İsveç Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Anders Österberg’in mahkeme salonu içerisinde görüntü almak istemesi üzerine dışarı çıkartılıp görüntüler sildirilirken duruşmayı Österberg’in yanı sıra Fransa Komünist Parti milletvekilleri Lydia Samarbakh, Nadine Garcia, Fransa Kürt Dostluk Derneği’nden Therese Valck, İsveç Sosyal Demokrat Parti milletvekilleri Yılmaz Kerimo ve Anders Österberg, PES WOMAN Başkanı Zita Gurmai ve PES WOMEN temsilcisi Katja Ziska, Die-Linke Milletvekili Martine Michels takip etti. Yabancı parlamenterler daha sonra basın açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...