Bu şehir bir başka

Düzenleyen:
Bu şehir bir başka

SPOR Haberleri

Trabzon’da uyum sıkıntısı yaşayanlar geçmişte kaldı. Artık yabancı oyuncular izin günlerini bile şehirde değerlendiriyor

Sezon başında kaleci Esteban, N’Doye ve Akakpo dışında bütün yabancı oyuncularını yenileyen bordo-mavililerde yeni isimlerin kısa sürede takıma ve şehre uyum sağlamaları dikkat çekiyor. Önceki yıllarda yabancı oyuncular her fırsatta İstanbul’a ya da tatil yörelerine giderdi. Şimdi ise futbolcular yayları, tarihi yerleri ve doğal güzellikleri gezerken bir yandan da bu ziyaretlerini sosyal medyada paylaşıyor.  Yabancı oyuncular eşleri ve arkadaşlarıyla zaman buldukça yaptıkları gezilerde Trabzonlularla da kaynaşma şansı buluyor. Başkan Muharrem Usta’nın da bu değişimdeki rolü büyük. İstanbul’da gezdirilip imza attırılan oyunculardan verim almakta yaşanan sıkıntının farkına varan Usta, yabancı oyuncuların şehri tanımasını sağlıyor. Trabzon’daki hayat tarzına uyum sağlayabilecek olanlarla yola devam ediliyor. 
7 maça odaklandık
Öte yandan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transferlerle ilgili gelişmelerin sezon sonunda gerçekleşeceğini belirterek ligde kalan 7 maça odaklandıklarını söyledi. Şu an için en önemli maçlarının Antalyaspor karşılaşması olduğunu ifade eden Çubukçu  “Bizim için rakip fark etmiyor. Antalyaspor maçı çok önemli. Kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak ligi arzu edilen bir konumda tamamlamak istiyoruz. Taraftar takımı bırakmadığı zaman, birlik ve beraberlik devam ettiği sürece Trabzonspor’un aşamayacağı hiçbir engel yoktur” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...