Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransızlar yanacak

Düzenleyen:
Fransızlar yanacak

SPOR Haberleri

Lyon’a 3 maç saha kapatma ve ağır para cezası gelebilir

Yaşanan olaylarda maskeli Lyon taraftarlarının büyük tahriki görüntülerle sabit olduğundan Fransız kulübüne büyük ceza gelmesi gündemde. UEFA’lı yetkililerin yaşanan olayları tek tek tespit ettiği ve ev sahibi kulübe 3 maça kadar saha kapatma ve büyük para cezası geleceği belirtildi. Beşiktaş’a da tribüne sokulan patlayıcı maddeler sebebiyle para cezası gelmesi bekleniyor. 
UEFA’yı Güneş yönlendirdi
Öte yandan UEFA yetkilileri toplantı yapıp maçın oynanmasına karar verdikten sonra iki kulübe 5 dakika ısınma hakkı tanıdı. Sahaya çıkıp ısınıp tekrar içeri girip formaları o zaman giymeyi kabul etmeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA yetkililerine sahaya direk formalarla çıkıp 5 dakikalık ısınmanın hemen ardından maçın başlatılmasını teklif etti. Şenol Güneş’in bu teklifi daha mantıklı bulunarak kabul edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...