Fabrika hatası

Düzenleyen:
Fabrika hatası

SPOR Haberleri

Olaylarla başlayan maçta Babel’in golüyle öne geçen Kartal büyük avantaj yakaladı. 83’teki karambolde Tolisso, bir dakika sonra da Fabri’nin korkunç hatasında Morel galibiyeti Fransız ekibine getirdi

UĞUR AKTAN 

UEFA Avrupa Ligi’nde rotayı şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, Fransızların her türlü provokasyonu yaptığı maçta Lyon’a son dakikalarda yediği gollere 2-1 mağlup oldu. Olimpik Park’taki yaklaşık 20 bin taraftarımıza hem maç öncesinde hem de maç esnasında birçok zorluk çıkartan Fransızlara en iyi cevabı sahada vermek isteyen temsilcimiz maça çok iyi başladı. Fransızların maç öncesi neden olduğu olaylar sebebiyle ilk düdüğün yaklaşık 50 dakika geç çalındığı maça çok iyi giren Şenol Güneş’in öğrencileri, arka arkaya ataklarla Lyon kalesini ablukaya aldı. Henüz 4. dakikada Marcelo röveşata ile kaleyi yokladı ama kaleci Lopes bu şutu kornere çelmeyi başardı. 15’te kazanılan faulde topun başına geçen Talisca, topu savunmanın arkasına koşu yapan Babel ile buluşturdu. Hollandalı yıldız bekletmeden yaptığı vuruşla Beşiktaş’ı öne geçirdi: 0-1. İkinci yarıda tur umudunu korumak için baskı kuran Lyon, 71’de Lacazette ile gole yaklaştı ama Marcelo’nun hatasıyla pozisyona giren golcü oyuncu Fabri’yi geçtikten sonra topu dışarı nişanladı. Baskıyı her geçen dakika arttıran Fransız ekibinin golleri ise arka arkaya geldi. 83’te kullanılan duran topta Tolisso arka direkte kendini unutturdu ve skora dengeyi getirdi: 1-1. Sadece 1 dakika sonra geri pasta müsait pozisyonda Fabri topu bir türlü ayağından çıkarmayınca baskı yapan Morel kapıp, skoru ilan etti: 2-1. Karşılaşmanın rövanşı 20 Nisan’da İstanbul’da oynanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...