Zahide Nine'nin eylemcilere tepkisi

Zahide Nine'nin eylemcilere tepkisi

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı 'nda gözaltına alınanlar için Emniyet'e gelen SDP 'li grup, Zahide Özay adlı emekli hemşirenin sert tepkisiyle karşılaştı.

Taksim Gezi Parkı olayları artık yerini diyaloga bıraktı. Marjinal gruplar haricinde herkes kendi fikrini söylüyor. Taksim Gezi Parkı 'nda gözaltına alınanlar için Emniyet'e gelen SDP 'li grup, Zahide Özay adlı emekli hemşirenin sert tepkisiyle karşılaştı. Zahide Nine, "Bu vatanı altın tepside kimse bize vermedi. Her taşında her toprağında kan vardır. Bu memleket herkesin memleketi, artık yeter. Taksim herkesin Taksim'i size ne?" diye tepki gösterdi. Göstericilerin birinden gelen "Arka tarafta bir yerde söyle belki sana para verirler." şeklindeki sözlerine sinirlenen Zahide Özay, "Benim paraya ihtiyacım yok. Devletin emeklisiyim. Onurlu, şerefli, 35 yıllık memleketime hizmet etmiş namuslu bir insanım. Paraya satılacak biri değilim. Bu ülkenin öz evladıyım, gazi çocuğuyum. Memleketime sahip çıkmayayım mı, sana mı yedireceğim." ifadelerini kullandı.
##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...